Автомобіль їхав 2 год зі швидкистю 66км/год.Після цього йому залишилося проїхати відстань...

0 голосов
331 просмотров

Автомобіль їхав 2 год зі швидкистю 66км/год.Після цього йому залишилося проїхати відстань у 3 рази більшу,ніж та,що він уже проїхав.Яку відстань мав проїхати автомобіль?


спросил от (12 баллов) в категории Математика
1 Ответ
0 голосов

2*66=132(км) проїхав

132*3=396(км) залишилося проїхати

396+132=528(км) мав проїхати

Відповідь:528 км

ответил от (14 баллов)
...